Ez kell a menő megjelenéshez!

Barber

Sok férfi jár abban a cipőben, hogy változtatna a külsején, hogy menőbben nézhessen ki, és nem is gondolná, hogy ez mennyire egyszerű.
Ugyanis ehhez nem kell menő sportkocsi, vagy méregdrága óra sem. Nem ettől lesz menő valaki.

Vegyük sorra, hogy mire lesz szükséged.
Az első, és talán legfontosabb, az ápolt megjelenés. Megfelelő tisztálkodás, és illat. Na igen. Ez parfüm legyen, mert a dezodor illata hamar elillan. Viszont ne is vidd túlzásba! Persze a körmeidről se feledkezz meg. Minden helyzetre felkészülve: mind a 20 legyen rendben!

Aztán kell majd egy menő frizura. Sőt, manapság az sem baj, ha borostád vagy szakállad is van, ha ehhez megfelelő az arcszőrzeted.
Ezt mind megkaphatod egy helyen, ez pedig egy barber shop Budapest belvárosában. Az ott dolgozó barberek tudni fogják, hogy milyen frizura fog jól állni neked, vagy épp milyen arcszőrzetet alakítsatok ki, ha épp azt is szeretnél.

Most már csak az öltözködést, a stílust kell megfelelően kialakítani.
Ne gondolj azonnal a legdrágább márkás ruhákra. A ruhád legyen csak simán divatos, stílusos, és illjenek egymáshoz, amiket felveszel. És ebbe bele tartozik a cipő is! Minden legyen tiszta, és harmonikus az öltözékeddel.

Ha mindez adott, már mondhatjuk, hogy menő férfi vagy. Na jó, azért tudni kell megfelelően viselkedni is mindemellett, azt ne felejtsd!

Megosztás