Felesleges linket cserélni

Linképítés

Emlékszel még azokra az időkre, amikor nap mint nap linkfarmokra regisztrálták az emberek az oldalaikat, és mindenáron linket akartak cserélni?
Ezt teljesen jól csinálták, ugyanis akkor még a Google csak azt nézte, hogy van-e az oldalra mutató link. Mással nem is törődött, így egyszerűen lehetett a keresőben a pozíciónkat javítani.
Viszont irtó gyorsan fejlődik a Google algorítmusa, így már évekkel ezelőtt bevezették, hogy a linkcsere ne erősítsen egy oldalt se.
Szóval manapság, ha linkcseréről van szó, az csak tényleg azért történik, hogy a látogatók számára átjárhatók legyenek a különböző oldalak, nem pedig a Google rangsorolás miatt.

Manapság előtérbe kerül a linképítés, ami arról szól, hogy a Google által jónak, erősnek vélt oldalakra kerül ki a linked, de Te azt nem viszonzod. Tehát csak az egyik irányba van link. Nyilván egy ilyen link már viszont pénzbe fog kerülni, hisz a másik félnek is meg kell, hogy érje ez a dolog.
Ha nem akarsz túl sok pénzt áldozni erre, érdemes profi linképítő céget megbízni, ahol biztosan jó, és elfogadható árú linkeket fognak neked építeni.

Megosztás